-Vijf Tulpen….-

Mystery guest in de B&B 7 mei 2019

Nietsvermoedend, 2 lieve jonge mensen checken in op een dinsdagavond rond half acht. Gewoon, om even te onthaasten in dit hectische bestaan. Net een huis verbouwd, twee drukke banen, even een dagje naar de sauna op woensdag, kan! Hapje eten in Elburg op dinsdagavond, kan!

Wel een beetje vroeg ontbijt, 8.00 uur… vroege vogels zijn er altijd, ja, dan heb je nog iets aan de dag verontschuldigd hij zich.
En dan de check out; euh, we gaan niet naar de sauna… we zijn mystery guests van B&B NL en komen even checken of de vijf tulpen kwalificatie nog ok is.

Ik schiet in de lach, heb echt helemaal niks, maar dan ook niks vermoed, al dacht ik s’ochtends na het ontbijt wel even, volgens mij lezen ze het gastenboek van voor naar achter, kan!

Dan nog maar even koffie, bijkomen van de verrassing, in ontvangst nemen van een heerlijke doos bonbons, flesje bubbels en een nieuw gastenboek, doornemen van wat kleine aandachtspuntjes
(graag 5 hangers in de kast ipv. 3) en vooral weer even bijkletsen over hoe leuk het is om eigenaar te zijn van een B&B!

Dank je wel B&B NL en … en ….,  mooi dat jullie de kwaliteit blijven bewaken. Wij blijven graag één van die fijne en bijzondere adresjes waar onze gasten een heerlijk verblijf hebben!