-Reviews-

Groen en Puur, Duurzaam en Authentiek…….. Inmiddels hebben vele organisaties onze vergaderlocatie ontdekt.

En natuurlijk, juist omdat het zo lekker rustig ligt, je in de pauze even midden in de natuur weer wat nieuwe energie opsnuift en er geen andere groepen aanwezig zijn, maakt dit plekje wel heel uniek!

30 januari 2018
Wij (Politie, CJIB & JustID) hebben afgelopen donderdag een Ketensamenwerking workshop gehad .
We zijn allemaal heel erg enthousiast over deze dag.
Zowel de workshop ‘schapen drijven’ via Border Collie Events als de locatie ‘Natuurlijk Goed’ waren super!
De organisatie dacht met alles mee, er werden zelfs taxi’s geregeld voor degene die met openbaar vervoer kwamen (ze stonden met bordjes netjes bij het station te wachten).
Ook de organisatie op de boerderij Natuurlijk Goed was top, erg fijne informele locatie (maar wel van alles voorzien).
Heerlijk lunch en diner daar gehad (met ongeveer 30 man).
Martine
Sales & Marketing

Mooie groene locatie, zeer gastvrij, heerlijke (biologische) lunch en maatwerk. Belangrijke zaken die een positieve bijdragen hebben geleverd aan onze teambuiding!  ICT bedrijf Amsterdam

Allereerst kan ik melden dat de collega’s hier unaniem aangeven dat ze het woensdag heel goed gehad hebben! Ook voor mij fijn om te horen want het is toch altijd weer spannend om een geschikt   locatie uit te zoeken. Je merkt dat jullie overal goed over nagedacht hebben en weten waar klanten behoefte aan hebben. Ik kan dus zo ook geen verbeterpunten noemen. Ga zo door. En ik zal jullie zeker bij anderen aanraden.

We zullen ook zeker terugkomen, want iedereen was helemaal enthousiast. Nogmaals bedankt en ik zal je mooie locatie zeker gaan aanbevelen bij mijn collega’s.

Wij kunnen terugkijken op een superdag met heerlijke eten en een aardige, gastvrije en lieve gastvrouw.

Wij hebben met Zest & Marengo, voor een groot bedrijf uit Zwolle, 3 dagen bij Natuurlijk Goed getraind en het zou meteen weer onze eerste keuze zijn! Als er iemand begrijpt wat hospitality betekent dan is het Alaine. Gastvrije ontvangst, oor en oog voor wat de klant wil en meer… Een prachtige locatie waar je gast bent maar je meteen thuis voelt. De voorovernachting in jullie prachtige kamers is een feest. “Chapeau”en dank voor alle goede zorgen!
MarieTherese Corbeij, Maastricht

Prachtige prive locatie, met zeer veel aandacht voor de inwendige mens. geweldig hartelijke ontvangen door een geweldige gastvrouw. Zeer professioneel met passie voor werk en oog voor detail en kwaliteit. Heerlijk een dagje op de boerderij!
Douwe Egberts Nederland B.V.

“Niet verder vertellen hoor!!!” Anoniem

“Wat een heerlijke plek om een traditioneel ‘hutje op de hei’ te houden. Twee dagen geweldige verzorging en lunches om niet snel te vergeten. WE’LL BE BACK!
Alex Klusman en collega’s BKB Amsterdam

Inspirerend en exclusief. Gewenste faciliteiten aanwezig en gastvrouw biedt maatwerk. Zeer smakelijke en pure proeverij, anders dan anders!
Microsoft Company Amsterdam

Verrast door deze mooie vergaderlocatie, ‘zomaar’ tussen de boerderijen. Ruime locatie, met persoonlijk welkom en uitstekend eten met een eigen visie. Mooie inrichting, goede atmosfeer en gegarandeerd geen andere gasten. Goed adres om te kennen als je een keer iets persoonlijkers wilt dan de standaard locaties. Liander

Wat een mooie boerderij, we hebben het platteland ontdekt! Goeie faciliteiten, niets teveel gezegd, we komen terug! Energiemaatschappij

Rust, ruimte, groen en geen andere vergaderaars om ons heen. Ruimte ons ons volledig te kunnen richten op elkaar en onze doelen. Ondersteund door een professionele gastvrouw, heerlijke proeverijtjes en een prachtige omgeving! Onderwijsorganisatie

Het waren inspirerende ‘Natuurlijk Goed’ dagen. We hebben genoten van de goede verzorging. PriceWaterhouse Coopers