-Vergaderbreaks & teambuildings activiteiten-

De unieke ligging van vergaderlocatie Buitenplaats Natuurlijk Goed aan de rand van de Veluwe tussen Elburg en Oosterwolde leent zich perfect voor verschillende outdoor- en teambuildingsactiviteiten:

Kookworkshops met producten van eigen moestuin en boerderij – Bottervaren op het Veluwemeer(mei t/m september) – Fiets-step-e-cruisertochten – Schapendrijven – Tai-chi  – Spiegelen met paarden of honden- Schermen – Boksclinic – Teambuilding met roofvogels. Workshops zijn alleen te boeken van maandag t/m vrijdag
Voor een bijzondere en inspirerende sessie “Schapendrijven” in de weilanden van Natuurlijk Goed werken wij samen met diverse schapendrijvers. Communicatie, Leiderschap, teambuilding, diverse mogelijkheden om de workshop maatwerk te maken! Informeer naar de mogelijkheden.
Voor onze boksclinic werken wij samen met Robin van Soolingen. De Box Clinic voor professionals wordt door organisaties vaak ingezet als ondersteuning bij persoonlijk leiderschap, teamontwikkeling, talentontwikkeling en feedback.