-Veluws Weidevlees-

…want als je onze prachtige Blonde d’Aquitaine koeien ziet, voelt en ruikt, tja, dan wil je dat ze het beste van het beste krijgen!

Een lekker en eerlijk product is in Nederland niet vanzelfsprekend maar een duidelijke keuze. Onze keuze is die voor extensieve houderij, een prachtig ras, pure voeding en biodiverse grondsoort. Want kennis en aandacht, werken volgens duidelijke opvattingen en het creëren van optimale voorwaarden voor gezonde en natuurlijke groei zijn de dagelijks terugkerende items op onze boerderij.

Passie, Diervriendelijk en Duurzaam

Dit is niet alleen het doel, het zijn onze kernwaarden. Aangevuld met transparantie: weet wat u eet, pure smaken en een hoge kwaliteit.

“Vlees kan pas lekker zijn als het dier een gezond en goed leven heeft gehad…

…en de volgende keer dat je vlees koopt moet het echt biologisch of scharrelvlees zijn. Eet dan in plaats van zeven keer, maar drie of vier keer per week goed vlees (net als de Italianen) en zet kwaliteit boven kwantiteit. En vooral: vraag waar het dier vandaan komt, wat voor voer het het gekregen heeft en hoe het behandeld is. Dat is een goed begin!” – Jamie Oliver

Belangstelling? Stuur een mailtje naar natuurlijkgoed@planet.nl of bel naar +316 42 674 351 en u hoort van ons wanneer wij weer pakketten beschikbaar hebben!